En vecka till ända och en ny har startat. Veckan som varit bjöd på sjuka barn och mycket jobb. I torsdags åkte vi till landet där jag jobbat med hästarna hela helgen och på lördagen blev framför allt lillebror förkyld och vi spenderade natten på trappen på grund av ett anfall falsk krupp. Stackars liten! Alla barn är pigga nu igen men lillebror har det lite jobbigt med sina luftrör så jag har alla hemma från föris. Jag vill passa på att ha dom hemma när jag har möjligheten så att alla blir 100% friska och starka innan de går iväg igen. Förhoppningsvis har jag igen det genom att de då får bättre motståndskraft mot andra baciller och virus under hösten.

Mat- Jag kastade några popcorn och två muffins som blivit över från förra veckan men annars har vi inte haft något matsvinn. Jag förberedde inhandling och matlagning innan vi åkte iväg för att förebygga matsvinn och onödiga inköp. Hemma gjorde jag två matpajer som vi tog med så att vi bara kunde värma vilket blev bästa snabbmaten.

Avfall- 3,7 kg.

Transport- 33 mil. 119 x 330= 39270 CO2. Maken ska åka till Stockholm med jobbet i veckan. Tidigare har han alltid flugit men nu ska han prova att ta tåget. Jag hoppas att han upplever detta positivt så att det blir ett återkommande resesätt!

Energi- Vi funderar på att byta elbolag. I dagsläget har vi Fortum. Tidigare har vi haft Telge Energi och vi funderar på att byta tillbaka till dom. Vad har ni? Några tips?

Konsumtion- Ett par ridbyxor och ett par stövlar. Mina gamla var trasiga så jag hade inget val.

Mål inför nästa vecka- Fortsätta med digital detox plus prioritera att sova lite mer.